Emi néni bizonyságtétele

Nagy Zoltánné vagyok. Én is alkoholista apával nőttem fel. Az édesanyám tanított imádkozni, Istenben bízni. 17 éves koromra családfenntartó lettem, mert édesanyám súlyos beteg lett, és a négyéves testvéremet is el kellett tartani. Éppen csakhogy kijöttünk a keresetemből, egyik fizetéstől a másikig éltünk. Ekkor történt, hogy még a kenyér árát is felemelték az 1,-Ft/kg-ról 3,60Ft/kg-ra, … stb. Úgy láttam, mi éhen fogunk halni. Egy bizonyságtétel alapján elmondtam Istennek, hogy mi vár ránk. Azt ígértem, hogy ha megment minket, Neki adom az életemet. MEGMENTETT. Akkor még nem tudtam, hogy a bűntől való megmentésem mennyivel nagyobb áldozatába került. Mikor megértettem, hogy a bűneimtől akar megszabadítani, békés, boldog életet kínál, ragaszkodtam Hozzá, mint az egyetlen Megmentőhöz.

Azután férjhez mentem, született négy gyermekünk. A férjem szüleinek sem volt jövedelmük, és már idősek voltak. Őket is el kellett tartanunk. De SOHA NEM HIÁNYZOTT AZ ÉRTÉKES TÁPLÁLÉK az asztalunkról. Sok alkalommal kaptunk olyan segítséget, amit Isten évekkel előbb kezdeményezett, és mikor szükségünk lett rá, eljuttatta hozzánk. Tudják a velem egykorúak, hogy nem volt könnyű akkor sem több gyerekes családnak lenni. Megbélyegzettek voltunk. De tudtam, hogy megőriz, vezet, támogat Isten azon az úton, amit Ő jelölt ki nekünk.

Az egész 80 évem legjobb döntései azok voltak, amikor engedelmeskedtem Istennek! Hála és dicsőség Neki, hogy lehetővé tette, megértette velem, és most továbbadhatom ezt a nagyon hasznos tapasztalatot!